dimarts, 3 de febrer del 2009

Missatge del president

Benvolguts cupsis,
Ja ho veieu el temps passa ràpid, potser no tant com en Nino a les baixades, però deu n'hi dó. Ja fa un parell d'anys que en una sortida a Patja d'Aro i gràcies a l'estimable col·laboració de l'Eva del Big Bag es va començar a crear aquest idea del Cupsi. De fet no sé ben bé a què fa referència la idea de cupsi, si a anar en bicicleta, a anar a esmorzar unes pedorretas, a arreglar els "pinxasos" o potser una mica a tot plegat. El fet és que, parlo per mi, cadascuna de les sortides del cupsi em fan tornar content a casa, això si, amb uns quilos de més i una mica de ressaca.
Mensió especial pels que fins ara han tirat endavant aquest cüb, en Will, en Colo i l'omnipresent Barniol (que tanto plancha un huevo como frie una corbata). Espero que aquesta nova etapa sigui com a mínim la meitat de divertida del què ha estat fins ara, de totes maneres i ja sense la pressió del poder, desitjo que el show Colowill segueixi acompanyant-nos en les sortides del cupsi.
Ja ho veieu, bufen nous aires al cupsi i per bé o per mal les coses canvien una mica. De moment tot el què se m'ha acudit és fer aquest bloc amb la intenció d'informar de totes les novetats i notícies relacionades amb el cupsi, algunes rutes ciqüistes i alguns links interessants.
Bé, moltes gràcies pel vostre suport i estigueu atents al bloc (a partir d'ara la pàgina més visitada després del google) on us anirem informant dels propers actes i sortides del cupsi.
CUPSI..............QUISTA!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada