dijous, 12 de febrer del 2009

Notícies ciqüistes

Aprofitem el blog per penjar algunes propostes i notícies de l'entorn del cupsi.

Equipacions: S'està considerant de fer alguna nova equipació de cara a la primavera- verano 2009. De moment les opcions es decanten per una "prenda" senzilla a l'abast de tothom (tipus buff o gorra) i alguna cosa més complerta pels més aficionats(samarreta, cangur, culotte ...). En breu s'obrirà el concurs de disseny de les noves equipacions, ja us informarem i podreu presentar les vostres propostes.

Sortides:

Setmanals: Hi ha l'intenció de penjar la ruta que es proposi pel cap de setmana i a veure si la gent s'anima. De moment, aquest finde sortida a Llaers, vegeu l'anterior entrada del blog.


Pedals de foc: Després de l'èxit de l'any passat a la travessa pedals de foc es proposa repetir aquest any amb la travessa pedals de occitània. Passat carnaval es proposaran algunes dates. Els més agosarats els recomenem l'aventura (215 km i 6000 m de desnivell). Aquest any la proposta és fer-ho en 4 dies enlloc dels 3 de l'any passat. Crec que estaria molt bé augmentar una mica el nº de participants i penseu que si s'entrena una mica ho pot la majoria de gent.

Gimcana Ciqüista: Un altre èxit de l'anterior junta. Més endavant i de cara al bon temps es pot proposar alguna sortida de un parell de dies on es combini, bici, oci i vici... . Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada